Γεννάτος Γιάννης

Αποτελεί μέλος της ελπιδοφόρας γενιάς του Μεσσηνιακού αθλητισμού στο άθλημα της Άρσης Βαρών. Έχει πολλές συμμετοχές λαο διακρίσεις στο πλαίσιο των Πανελληνίων και Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων στις αγωνιστικές κατηγορίες της ηλικίας του.

Λειβαδίτη Σταυρούλα

Είναι μέλος μιας αξιόλογης φουρνιάς αθλητών με πολλές διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Ξεκίνησε τις προπονήσεις στις αρχές τις δεκαετίας του 2000 και έχει να επιδείξει κατακτήσεις μεταλλίων σε πανελλήνιο επίπεδο. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας κατηγοριών νεανίδων, γυναικών κάτω των 23 ετών και γυναικών στα 63 κιλά.

Ναούμη Μαρία

Πρόκειται για άλλο ένα αξιόλογο μέλος της γυναικείας ομάδας του Μεσσηνιακού που συμβάλλει στην υψηλή θέση κατάταξης του τμήματος κατά την διαδικασία της αξιολόγησης των σωματείων. Για μια δεκαετία προσφέρει τις αγωνιστικές υπηρεσίες της στο Μεσσηνιακό. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των γυναικών, στα 75 κιλά.

Ουαμπίκ Δημήτρης

Προέρχεται από την ακαδημία άρσης βαρών του συλλόγου και διακρίνεται για τις επιδόσεις του και την αγωνιστικότητα του. Αντιπροσωπεύει το νέο αίμα των αθλητών και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ανελλιπώς στις μελλοντικές διοργανώσεις. Είναι πρωταθλητής Ελλάδας των εφήβων στην κατηγορία των 62 κιλών

Ρομάν Τεμίρ

Νέος ταλαντούχος αθλητής της άρσης βαρών, ο οποίος αποτελεί ελπίδα διάκρισης του Μεσσηνιακού για μελλοντικές διοργανώσεις. Ήδη καταγράφει στο ενεργητικό του σημαντικές διακρίσεις και θέσεις κατάταξης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Τζανέτος Βασίλης

Ανήκει στη νέα γενιά των αθλητών της άρσης βαρών που θα στηρίξουν μελλοντικά το τμήμα του συλλόγου. Με αδιάκοπη συμμετοχή σε Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, στοχεύει σε μια συνεχή ανοδική εξελικτική πορεία.

Φάσσου Σοφία

Γυμνάζεται με τον Χρήστο Γεννάτο για 10 χρόνια. Πρωταγωνιστεί στον ελλαδικό χώρο σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες που συμμετέχει. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας κατηγοριών γυναικών κάτω των 23 ετών και γυναικών στα 63 κιλά.