Μέγας Χορηγός

ACS...σημαίνει courier

ΦΑΡΩΝ 167 ΚΑΙ ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΗΛ.2721088271

Παστελοποιϊα Καλαμάτας "το Καλαματιανό"

Σ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-Ε.ΝΤΕΚΕΛΕΣ Ο.Ε. ΟΔΟΣ ΕΛΥΤΗ ΛΕΪΚΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΛ.2721080506

Χορηγός

ALBATROS-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΟΛΟΗΜΕΡΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ KAPOULEAS CRUISES

ANEK LINES

ANEK LINES ΑΚΤΗ ΚΟΝΔΥΛΗ 24 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΛ.2104197470 e-mail:mailto:customerservice@anek.gr

ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-PHYSIOKINESIS

ΤΣΙΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ PHYSIOKINESIS ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΠΑΓΩΝΗ 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 6932283445

Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού

Χορηγός Ακαδημίας Στίβου

Χορηγός Επικοινωνίας

Συνεργάτης

ΤΡΟΦΟΠΩΛΕΙΟΝ 51

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΚΟΥΤΕΛΑΣ ΕΛΑΙΑ-ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 51 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2721082613

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΝΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΑΦΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΟΔΕΜΙΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ-

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

EL GRECO-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΑΤΤΗ ΙΟΥΛΙΑ-ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΧΡΩΜΑΤΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗΣ BOOK STORE

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΞΥΓΚΩΡΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ. Η δημιουργία συνεργασιών με τον ιστορικό Μεσσηνιακό Γ.Σ.1888, τον παλαιότερο Σύλλογο της Ελλάδος, συμβάλλει στην επίτευξη των εταιρικών στόχων, μετουσιώνοντας την κοινωνική πολιτική ως Υποστηρικτή και Χορηγού, σε ουσιαστική βοήθεια προς τον Αθλητισμό της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής και συνεισφέρει στην επιχειρηματική ανάπτυξη, διότι όσοι Τον στηρίζουν είναι σε άμεση σύνδεση με όλους αυτούς που παρακολουθούν τον αθλητισμό γενικότερα και κυρίως θα συνδέσουν την επωνυμία τους και το λογότυπό τους με το όνομα του Μεσσηνιακού, του Συλλόγου που συνάντησε στο διάβα του τρεις αιώνες και έχει γαλουχήσει χιλιάδες αθλητές.Του Συλλόγου που στηρίζει τον υγιή αθλητισμό χωρίς πάθη και αντιπαλότητες και κυρίως χωρίς φανατισμούς. Ο ιστορικότερος ελληνικός Σύλλογος, με χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές σε όλο το κόσμο, μπορεί να προβάλει μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κάθε επιχείρηση που θα τον στηρίξει. Τον στηρίζουν και παλιοί Αθλητές του αλλά και Φίλοι που αναγνωρίζουν την προσφορά του στα 130 χρόνια ζωής του. Τα μέλη του Δ.Σ. είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου να πληροφορηθεί για το πως με οικονομικό τρόπο μπορεί ο καθένας να προβάλει την επιχείρησή του και να στηρίξει την αθλητική ιστορία της Καλαμάτας, μέσω του προγράμματος Υποστηρικτών και Χορηγών, και για τα τέσσερα ιστορικά τμήματα του Συλλόγου, τον Στίβο, το Ποδόσφαιρο, το γυνακείο Βόλεϊ και την Ποδηλασία.

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1979 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ-ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ-ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ-ΠΟΜΟΛΑ -ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΟΜΟΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ-ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ:

  • ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

NEA ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΤΗΛ.2721026664-FAX.2721089516

  • ΚΑΣΤΡΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟΥ 95 ΤΡΙΠΟΛΗ

ΤΗΛ.2710221133 ΚΙΝ.6974804594

Η μεταφορική μας εταιρεία με την πολύχρονη πείρα της εγγυάται την σίγουρη, ασφαλή και ταχύτατη παράδοση των εμπορευμάτων και οικοσκευών στους νομούς Μεσσηνίας και Αρκαδίας. Καθημερινές φορτώσεις απο και πρός Καλαμάτα και Τρίπολη. Αμεση απόδοση αντικαταβολών. Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς ελαιολάδου απο το σπίτι σας στο σπίτι του παραλήπτη όπου και αν βρίσκεται όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και στην Ευρώπη,Αμερική, Αυστραλία. Με το δίκτυο που διαθέτουμε καλύπτουμε σε τακτική βάση όλες τις περιοχές των νομών μας και όχι μόνο τις κεντρικές πόλεις. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην ψυγειομεταφορά(συντήρηση) για την πόλη της Καλαμάτας (συμπαγή φορτία) αλλα σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε και μεταφορά με παραδόσεις (δέμα-δέμα) σε όλο τον νομό Μεσσηνίας. Αναλαμβάνουμε οικοσκευές με παραλαβή απο τον χώρο σας, με αμπαλάζ, ανυψωτικό, προσωπικό.

Ιδιαίτερες τιμές για φοιτητές.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ