Ημερίδα Στίβου Αλτικών Αγωνισμάτων: Ευχαριστήριο Μήνυμα

Monday, 12 Dec, 2011

1/1

Η οργανωτική επιτροπή των αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού αποδίδει ευχαριστίες στους συντελεστές της Ημερίδας αλτικών αγωνισμάτων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011.

• Στους αθλητές-μαθητές της Ακαδημίας Στίβου του Μεσσηνιακού και των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά για την συνέπεια, την ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στις αθλητικές δράσεις του συλλόγου.

• Στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ευτύχιο Τασσόπουλο και στον επίσημο κριτή στίβου και πρώην αθλητή του Μεσσηνιακού κ. Ευάγγελο Πατικόπουλο για την συνεισφορά τους στην υποστήριξη των αγωνισμάτων.

• Στον ιατρό των αγώνων κ. Λάμπρο Παπούλια για την συνεχή, και σε μόνιμη βάση, συμβολή του στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων αυτού του είδους.

• Στους μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές του τμήματος στίβου που εξελίσσονται σταδιακά στην ψυχή και την κινητήρια δύναμη των αγώνων, χάρη στην υπευθυνότητα και το οργανωτικό πνεύμα που τους διακρίνει: Διονύση Δραγκιώτη, Ελευθερία Πουλάκου, Μαρία Κόκκαλη, Γιώργο Γαϊτάνη, Βίκυ Καλογεροπούλου, Δήμητρα Ζαχαρέα, Δήμητρα Καλογεροπούλου, Βασιλική Καλογεροπούλου, Ευρυδίκη Μπίτζα, Μαρία Γρουσουζάκου και Αγγελική Μπουζέα.

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και προπονητές του συλλόγου Αριστείδης Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Καλυβιώτης, Ευαγγελία Ντόλου. Ο προπονητής και υπεύθυνος του τμήματος που εδρεύει στη Μεσσήνη Γιάννης Σταυρόπουλος και οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Μεσσηνιακού Πέτρος Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος) και Δημήτρης Πουλόπουλος (ταμίας).

Εκ του Τμήματος Στίβου

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.