Στη Γιάλοβα Μεσσηνίας διοργανώθηκε η δεύτερη ποδηλατοβόλτα από το Μεσσηνιακό Γ.Σ.

Wednesday, 07 Dec, 2011

1/1

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 4-12-11 στη Γιάλοβα Μεσσηνίας διοργανώθηκε η δεύτερη ποδηλατοβόλτα από το Μεσσηνιακό Γ.Σ. με τη συμμετοχή πολλών φίλων του ποδηλάτου οι οποίοι αποδεχτήκαν την πρόσκληση μας στην προσπάθεια που κάνουμε εδώ και καιρό για να γνωρίσουν οι Μεσσήνιοι φίλοι μας τη φύση και τοις δυνατότητες που τους δίνει η προσέγγιση σε αυτή με ένα οικολογικό - εναλλακτικό μέσω μεταφοράς «το ποδήλατο» συνδυάζοντας την άσκηση με την διασκέδαση μέσα στη φύση.

Βλέποντας την προσέλευση του κόσμου που γέμισε τα δύο πούλμαν και την ευχαρίστηση όλων για ωραία ποδηλατοβόλτα που πραγματοποιήθηκε μένουμε βέβαιοι πώς και στις επόμενες εξορμήσεις που έχουμε προγραμματισμένες για το 2012 η προσέλευση του κόσμου θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο ενθουσιώδεις .

Το πρόγραμμα για το 2012 θα ανακοινωθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Μεσσηνιακού Γ.Σ..

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. θα ήθελε επίσης να ενημερώσει ότι έχουν ξεκινήσει τμήματα ακαδημίας ποδηλασίας και σύντομα θα ξεκινήσουν και τμήμα εκμάθησης ποδηλασίας σε ενήλικα άτομα που δεν γνωρίζουν ισορροπία και δυσκολεύονται στο να ευχαριστηθούν τη βόλτα με ποδήλατο τους

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το τμήμα ποδηλασίας και για τις ποδηλατικές βόλτες οι οποίοι είναι στη διάθεση σας για να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του τμήματος .

και είναι οι : Νταβουτιάν Κοσμάς υπεύθυνος τμήματος κιν: 6982 999140

Γυφτέας Παναγιώτης υπεύθυνος ακαδημίας κιν: 6978 565384

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νταβουτιάν Γεώργιος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Στασινόπουλος Παναγιώτης

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.