Αξιολόγηση ΣΕΓΑΣ: 40ος στην Ελλάδα ο Μεσσηνιακός Μεταξύ 300 Αξιολογημένων Σωματείων

Thursday, 17 Nov, 2011

1/1

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των συλλόγων της χώρας από την Ομοσπονδία του Στίβου (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Στην αξιολόγηση εντάσσονται όλα τα αθλητικά σωματεία τα οποία καλλιεργούν και αναπτύσσουν αγωνιστική δραστηριότητα στον κλασικό αθλητισμό. Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, παρά τις αντιξοότητες και τις ατυχείς συγκυρίες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου κατετάγη στην 40η θέση, μεταξύ 299 ενεργών αξιολογημένων σωματείων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στην οικογένεια του Μεσσηνιακού επικρατεί άνεμος αισιοδοξίας και σιγουριάς για τις επόμενες αξιολογήσεις αυτού του είδους, καθώς οι ανερχόμενες πολυάριθμες «φουρνιές» των αθλητών που στελεχώνουν τα αγωνιστικά, τα προ αγωνιστικά και τα τμήματα υποδομής των ακαδημιών του συλλόγου θα ανυψώσουν το σωματείο σε υψηλότερες θέσεις κατάταξης. Ο ζήλος και η προσπάθεια των αθλητών για συνεχή βελτίωση, η υψηλού επιπέδου συνεργασία ανάμεσα στην προπονητική και τη διοικητική ομάδα, ο στρατηγικός σχεδιασμός σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο και η οριοθέτηση οράματος και στόχων για την ταχεία αναβάθμιση του συλλόγου στο άμεσο μέλλον, αποτελούν σημαντικούς εγγυητικούς παράγοντες για την ανάδειξη του Μεσσηνιακού σε έναν από τους αξιολογότερους συλλόγους της χώρας.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.