Με Επιτυχία η Πρώτη Ποδηλατοβόλτα του Μεσσηνιακού στον Ταΰγετο

Sunday, 20 Nov, 2011

1/1

Με επιτυχία στέφθηκε η 1η ποδηλατοβόλτα του Μεσσηνιακού Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον όμορφο Ταΰγετο

Επιτυχία είχε η ποδηλατοβόλτα στον Ταΰγετο που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός την Κυριακή. Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του τμήματος ποδηλασίας του καλαματιανού συλλόγου κι αυτό δείχνει πως είναι πολύ καλό για τον κόσμο να μαθαίνει πως είναι να κάνεις ποδήλατο και εκτός πόλης ο Μεσσηνιακός με αυτό το κάλεσμα δείχνει πως είναι κοντά στον κόσμο κι ότι κάνει ότι είναι δυνατόν να αγαπήσει ο κόσμος το ποδήλατο.

Δηλώσεις του κ. Γυφτέα Παναγιώτη (υπεύθυνος ακαδημίας Μεσσηνιακού)

"Η εκδρομή μας ήταν υπέροχη , ο καιρός ήταν με το μέρος μας , ο κόσμος ήταν αρκετός και αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σε αυτό που έχουμε αρχίσει , για τον κόσμο που αγαπάει το ποδήλατο και θέλει να ξεφεύγει από την καθημερινότητα. Εμείς θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο το πόσο όμορφο είναι να κάνεις ποδήλατο στην φύση και γενικά ότι δεν είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο , ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος μετακινήσεις, θέλουμε να αγαπήσει ο κόσμος το ποδήλατο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ευελπιστούμε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου στην επόμενη εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στις 4/12/11 στην Γιάλοβα Μεσσηνίας τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που μας βοήθησαν σε αυτήν την εκδρομή που είναι το BIKE&RUN EXPERT για την τεχνική υποστήριξη την μεταφορική ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ για την μεταφορά των ποδηλάτων και τους χορηγούς επικοινωνίας εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ και ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΡΑΔΙΟ 95,7 για την προβολή και ακρόαση της εκδρομής".

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.