Δεκαπέντε Χορηγοί Υποστηρίζουν το Τμήμα Στίβου

Thursday, 13 Oct, 2011

1/1

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος χαρακτηρίζεται για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα και τις απαιτήσεις των σύγχρονων καιρών και διακρίνεται για την άψογη διοικητική και οργανωτική λειτουργία του, τόσο σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο υλοποίησης των περιεχομένων του.

Στο πλαίσιο οργάνωσης του συλλόγου, η διοικητική και προπονητική ομάδα του Τμήματος Στίβου πραγματοποίησε διαδικασίες εκπόνησης Χορηγικού Προγράμματος, το οποίο αναμφίβολα θα επιφέρει σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα ευεργετικά, για όλες τις συμβαλλόμενες ομάδες, αποτελέσματα. Αποτελέσματα που ουσιαστικά συνεπάγονται ένα σημαντικό στοιχείο:

την ανάπτυξη του αθλητισμού μέσω της κατεύθυνσης των παιδιών όλων των ηλικιακών κατηγοριών, προς την αθλητική δραστηριότητα.

Το Τμήμα Στίβου, έχοντας ως βασικό σύνθημα, όραμα και σκοπό την προσέλκυση των νέων στην οικογένεια του αθλητισμού, βρήκε αξιόλογους συμπαραστάτες με κοινούς στόχους στο παραπάνω εγχείρημα. Οι εξαιρετικοί, με την ιδιότητα του Χορηγού, συνεργάτες (επιχειρηματίες της πόλης μας) διακρίνονται για την κοινωνική τους ευαισθησία ως υποστηρικτές της νέας γενιάς. Οι διαθέσιμοι προς το Τμήμα Στίβου χορηγικοί πόροι, μετατρέπονται αυτομάτως σε εξειδικευμένη αθλητική υλικοτεχνική υποδομή, με αποτέλεσμα την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών υποστήριξης και προτροπής των νέων προς τον αγωνιστικό (πρωταθλητισμό) και μη αγωνιστικό (μαζικό ή αναψυχής) αθλητισμό.

Το Χορηγικό Πρόγραμμα του Μεσσηνιακού βασίζεται στην αρχή της αμοιβαιότητας εξασφαλίζοντας ουσιαστικά ηθικής μορφής οφέλη και αναγνώριση για τα συνεργαζόμενα μέρη. Το Πρόγραμμα Χορηγιών είναι ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία που διακατέχεται από την ίδια επιθυμία για προσφορά στη νεολαία (κατ επέκταση στο κοινωνικό σύνολο) και μοιράζεται το ίδιο όραμα με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Οι ήδη υπάρχοντες αλλά και οι εν δυνάμει συνεργάτες, συνδέουν την επωνυμία τους με ένα σύλλογο ο οποίος πρώτος ξεκίνησε Πανελλαδικά (123 χρόνια πριν) να παρέχει οργανωμένα υπηρεσίες και ευκαιρίες άθλησης στα μέλη της κοινωνίας. Ταυτίζονται με ένα σύλλογο που τυγχάνει αναγνώρισης στην πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου και κατέχει διακρίσεις σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Επιπρόσθετα, οι συνεργάτιδες, με την ιδιότητα του Χορηγού εταιρίες, ταυτίζονται με ένα ευγενές, δημοφιλές και ιστορικό άθλημα, το οποίο αποτελεί τη βάση όλων των άλλων αθλημάτων και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΕΛΛΑΔΑ, την ιστορία και τον πολιτισμό της.

Δεκαπέντε εταιρίες και επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του συλλόγου, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από τις εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικοκοινωνικές συνθήκες της εποχής μας. Οι συνεργάτες – Χορηγοί ανέλαβαν δράσεις υποστήριξης, ανάλογα με το επίπεδο της Χορηγικής Συνεργασίας όπου ανήκουν. Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος και το Τμήμα Στίβου απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες – Χορηγούς που είναι οι ακόλουθοι:

 1. Αντιπροσωπεία Λιπαντικών Πέτρος Παπαδόπουλος – Μεγάλος Χορηγός

 2. Κατάστημα FORTHNET – Χορηγός Αγωνιστικής Ομάδας

 3. Servin BMW Φιλιππόπουλος & Μπουγιούκος - Χορηγός Αγωνιστικής Ομάδας

 4. Ταξιδιωτικό Γραφείο Τριγκιλίδας - Χορηγός Αγωνιστικής Ομάδας

 5. Εταιρία Διανομών Δυναμική Ε.Π.Ε. - Χορηγός Αγωνιστικής Ομάδας

 6. Καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos – Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού

 7. Κέντρο Ξένων Γλωσσών (Γαλλικά) Κωνσταντίνου Βρακά – Χορηγός Ακαδημίας

 8. Γεωλογικό Γραφείο Μαρίας Καλυβιώτη - Χορηγός Ακαδημίας

 9. Κέντρο Πληροφορικής Korel Plus - Χορηγός Ακαδημίας

 10. Τηλεοπτικό Κανάλι Μεσόγειος – Χορηγός Επικοινωνίας

 11. Εφημερίδα Ελευθερία - Χορηγός Επικοινωνίας

 12. Ξενοδοχείο REX – Συνεργάτης

 13. Οπτικοακουστικά Συστήματα και Υποστήριξη Εκδηλώσεων Δημήτρης Οικονόμου – Συνεργάτης

 14. Γραφικές Τέχνες και Ψηφιακές Εκτυπώσεις «Άποψη» - Συνεργάτης

 15. Τυπογραφείο Ηλία Δικαίου - Συνεργάτης

Το Τμήμα Στίβου αναγνωρίζει και επιδοκιμάζει τις ενέργειες των συνεργατών του, οι οποίοι παρέχουν εκπτωτικές τιμές και προσφορές (προϊόντα/ υπηρεσίες) στους αθλητές του:

 1. Καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos

 2. Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κωνσταντίνου Βρακά

 3. Οπτικά Αφοί Μιχόπουλοι

 4. Βιβλιοπωλείο Δημητριάδη

 5. Κομμώσεις Γιώργος Μπλέκος

 6. Κέντρο Πληροφορικής Korel Plus

Σύνταξη/Επιμέλεια Κειμένων: Γιάννης Καλυβιώτης

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.