Περίπτερο Μεσσηνιακού σε πλατεία και παραλία Καλαμάτας

Thursday, 01 Sep, 2011

1/1

Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος παρουσιάζει τις αθλητικές δραστηριότητες του σε παιδιά, γονείς και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Με κεντρικό σύνθημα το «Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888-2011: ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ», οι αθλητές του συλλόγου αναδεικνύουν με τη φυσική τους παρουσία και με τη συμβολή οπτικοακουστικών και έντυπων μέσων, τα οφέλη και τις ευεργετικές συνέπειες της άθλησης, του συναγωνισμού, του δίκαιου αγώνα, της έντιμης προσπάθειας, της συμμετοχής σε αθλητικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα προς τους συνομηλίκους τους, να ακολουθήσουν κοινή πορεία στον αθλητισμό, και να αποτελέσουν ταυτόχρονα ζωντανό παράδειγμα προς τους μεγαλύτερους, επενδύοντας με αυτό τον τρόπο στην απόκτηση και τη διατήρηση του πολυτιμότερου αγαθού του σύγχρονου ανθρώπου: την ΥΓΕΙΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. 1888-2011: ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ

Ελάτε να μας γνωρίσετε στο περίπτερο μας την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ώρα 20:00 στην παραλία Καλαμάτας.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.