Συνεργασία Μεσσηνιακού Γ.Σ. και Ομίλου Forthnet

Wednesday, 14 Sep, 2011

1/1

Ο Όμιλος Forthnet ανταποκρίνεται με ιδιαίτερη ευαισθησία στις προτάσεις στήριξης του ελληνικού αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό και το Κατάστημα Forthnet Καλαμάτας υποστηρίζει τις κατά τόπους αθλητικές δραστηριότητες. Για όλους εμάς αποτελεί σημαντική στιγμή η χορηγική μας συνεργασία, καθώς ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος που αποτελεί και το αρχαιότερο αθλητικό σωματείο της χώρας και που καλλιεργεί στις τάξεις του περισσότερους από 500 αθλητές και αθλήτριες, έχει να επιδείξει μια σειρά από αξιόλογες διακρίσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ως Κατάστημα Forthnet Καλαμάτας προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε δράσεις που αφορούν στην ανάπτυξη του πολιτισμού, πολύ δε περισσότερο στην περιοχή μας, τη Μεσσηνία.

Η χορηγία μας δεν έχει να κάνει μόνο με την πρακτική ενίσχυση και βοήθεια του Συλλόγου, αλλά συνολικότερα με την προσπάθεια να διαδώσουμε το πολιτιστικό και αθλητικό μήνυμα όσο πιο μακριά και όσο πιο δυνατά μπορούμε. Αυτός είναι και ο βασικός σκοπός της συνεργασίας μας.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.