Συνεργασία Μεσσηνιακού Γ.Σ. και Trigilidas travel

Monday, 19 Sep, 2011

1/1

Το ταξιδιωτικό γραφείο Trigilidas travel έχει επενδύσει πάρα πολλά τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο γνώσεων , στις ειδικές μορφές τουρισμού. Μια απο αυτές είναι και ο αθλητικός τουρισμός , που βοηθάει στην οικονομική , πολιτιστική πνευματική αειφόρο ανάπτυξη ενός τόπου.

Αυτός είναι και ο λόγος συνεργασίας μας με το παλαιότερο αθλητικό σωματείο της Ελλάδας, τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό σύλλογο.

Να ενισχύσουμε οικονομικά και πνευματικά στην ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού της Μεσσηνίας μέσω της γνώσης και της εμπειρίας μας.

Ιδιαίτερα να ενισχύσουμε την προσπάθεια που καταβάλει ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια με τόσες περγαμηνές και διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το γραφείο δημιουργήθηκε το 1974 και ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με τον οργανωμένο τουρισμό στην Καλαμάτα και σε όλη τη Μεσσηνία.

Απο τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το γραφείο Trigilidas travel έγινε συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες, τη συνέπεια και την ικανότητα εύκολης προσαρμογής στις απαιτήσεις των σύγχρονων πελατών.

Στα 37 χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας, στο TRIGILIDAS TRAVEL & HOLIDAYS έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας όχι μόνο με τους πελάτες μας αλλά και με τους συνεργάτες - προμηθευτές μας. Συνεργαζόμαστε με πάνω από 500 Αεροπορικές εταιρίες και πάνω από 60 Ακτοπλοϊκές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διαθέτουμε ιδιόκτητα πολυτελή καινούργια κλιματιζόμενα λεωφορεία, και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Με τον τρόπο αυτό αυξάνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν το ταξίδι τους μέσα από ποικιλία προορισμών και μέσων μεταφοράς.

Η συνεργασία μας αυτή αποσκοπεί στην προβολή του έργου του Μεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου και στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος γενικότερα.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.