Σύναψη συνεργασίας Μεσσηνιακού και καταστημάτων Cosmos

Thursday, 08 Sep, 2011

1/1

Σε σύναψη συνεργασίας προχώρησε ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος με τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos. Ο ιστορικός σύλλογος και τα καταστήματα Cosmos εντόπισαν πρόσφορο έδαφος για την πραγματοποίηση κοινής πορείας και δράσεων με άμεσο αντίκτυπο την ανάπτυξη του αθλητισμού. Τα καταστήματα Cosmos είναι μια τοπική επιχείρηση με έδρα την Καλαμάτα, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητικού και του casual, ρούχου και παπουτσιού.

Το ξεκίνημα έγινε το 1987 με το κατάστημα «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» στην οδό Βασ. Γεωργίου το οποίο διέθετε μόνο αθλητικά είδη.

Πέντε χρόνια αργότερα, το 1991, «ανοίγει» στην κεντρική πλατεία της πόλης, το κατάστημα “ SPORTS TRACK” με αθλητικά είδη καθώς και casual.

Το έτος 2002 γίνεται το επόμενο μεγάλο βήμα της επιχείρησης, όταν ξεκινά στην Νέα Είσοδο της πόλης τη λειτουργία του το πολυκατάστημα COSMOS CENTER. Με αθλητικά και casual είδη, όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής , εξοπλισμό αθλητικών κέντρων καθώς και είδη παιδικής χαράς.

To 2007 τα καταστήματα μετονομάζονται σε COSMOS με σημεία στην κεντρική πλατεία και στη Νέα Είσοδο, της Καλαμάτας.

Μέχρι σήμερα αποτελούν το leader στην τοπική αγορά προσφέροντας ποιοτικά , επώνυμα αθλητικά & casual προϊόντα των εταιριών : NIKE, PUMA, ADIDAS, BODY TALK, ASICS, DIADORA, NEW BALANCE, RUSSEL ATHLETICS, FREDDY, SPEEDO ,SKECHERS , QUICKSILVER , LEVIS , WESC , BENCH ,STAFF , John Enzzo , LTB , ELEMENT , BILLABONG , ZOO YORK , ECKO , SUPER FLY , DRUNK MONKEY κ.α . Τα καταστήματα COSMOS, επίσης, διαθέτουν και μεγάλη γκάμα σε όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής των εταιρειών KETTLER , AMILA , ALPINE , MOTUS.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.