Χορηγός της Ακαδημίας Στίβου το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κωνσταντίνου Βρακά

Friday, 09 Sep, 2011

1/1

Υποστηρικτή των αθλητών Ακαδημίας του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού αποτελεί το Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Κωνσταντίνου Βρακά. Η συνεργασία του τμήματος με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών αποβλέπει στην ανάπτυξη του αθλητισμού της Καλαμάτας μέσω της εξέλιξης και της προόδου της νέας γενιάς στο χώρο της άθλησης και του σχολείου.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Κωνσταντίνου Βρακά βρίσκεται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 2008. Σκοπός του είναι η σωστή εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας, σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις ηλικίες.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών στεγάζεται στον πεζόδρομο της οδού Βαλαωρίτου 11, στον 2ο όροφο, στην Καλαμάτα.

Υπεύθυνος σπουδών είναι ο Βρακάς Κωνσταντίνος, με πτυχίο Γαλλικής γλώσσας, από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, βασικές σπουδές Κλασσικής Φιλολογίας και μεταπτυχιακό δίπλωμα Κλασσικής Φιλολογίας, με εξειδίκευση στα ΜΜΕ, στο Κρατικό Πανεπιστήμιο, Μετς της Γαλλίας.

Η μέθοδος σπουδών του φροντιστηρίου, βασίζεται στην ολοκληρωμένη γνώση των μαθητών, με σύγχρονα βιβλία και προσωπική επαφή καθηγητή-μαθητή.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.