1ος ο Τσάτουμας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Thursday, 23 Feb, 2012

1/1

Ολοκληρώθηκε το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών και γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Eιρήνης και Φιλίας το διήμερο 21 και 22 Φεβρουαρίου. Ο Μεσσηνιακός συμμετείχε στην διοργάνωση με 4 αθλητές. Πρόκειται για τους Λούη Τσάτουμα στο άλμα σε μήκος, το Διονύση Δραγκιώτη στα 60 μέτρα με εμπόδια, το Βασίλη Τσούση και τον Δημοσθένη Νικολόπουλο στα 60 μέτρα.

Ο Λούης Τσάτουμας κατετάγη πρώτος στο αγώνισμα του με επίδοση 8 μέτρα και 5 εκατοστά και κατέκτησε την όγδοη νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Την Τετάρτη (22/2) ο Τσάτουμας αναχώρησε για Στοκχόλμη, προκειμένου να αγωνιστεί στο μίτινγκ που θα γίνει σήμερα Πέμπτη στη σουηδική πόλη.

Ο Βασίλης Τσούσης τερμάτισε 12ος στην κούρσα των 60 μέτρων ανδρών με επίδοση 7''.01. Αξιοσημείωτο είναι οτι ο Μεσσήνιος αθλητής πέτυχε ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό του αγωνίσματος με 6''.99.

Ο Δημοσθένης Νικολόπουλος, στο ίδιο αγώνισμα, κατετάγη 35ος επι συνόλου 71 αθλητών με επίδοση 7''.38, ενώ ο Διονύσης Δραγκιώτης πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 60 μέτρα με εμπόδια με επίδοση 8''.84 (7ος).

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.