Παραγωγή DVD με Θεματολογία τη Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού

Friday, 06 Jul, 2012

1/1

Η διοικητική και προπονητική ομάδα του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού πραγματοποίησε διαδικασίες παραγωγής DVD με περιεχόμενο την Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού, την ημερίδα στίβου Δημοτικών και Νηπιαγωγείων, που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο αρχείο το οποίο αποτελεί ένα αξιόλογο συλλεκτικό στοιχείο που θα κοσμήσει την βιντεοθήκη όλων των συμμετεχόντων. Υπενθυμίζεται ότι στην αθλητική αυτή δραστηριότητα έλαβαν μέρος περισσότερα από 300 παιδιά, αποκομίζοντας εμπειρίες και παραστάσεις που θα χαραχθούν ανεξίτηλα για πολλά χρόνια στη μνήμη τους. Το ανεπανάληπτο αυτό αρχείο περιέχει όλα τα γεγονότα που προκάλεσαν αίσθηση στους αθλητές, τους γονείς και τους παρευρισκομένους: τελετουργικό που παραπέμπει σε μίνι διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, διεξαγωγή αγωνισμάτων κλασικού αθλητισμού, στοιχεία έντονου συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλουμένων, καινοτόμες δράσεις, εκπλήξεις και ένα φαντασμαγορικό θέαμα με δεκάδες αερόστατα, μπαλόνια και πυροτεχνήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές, γονείς, θεατές έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε παραγγελία του DVD, η τιμή του οποίου δεν ξεπερνά το ενδεικτικό ποσό του κόστους αναπαραγωγής. Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλέφωνο 698 1266003 και στα email johnkalyviotis@hotmail.com

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.