Δηλώσεις Συμμετοχής για την Γιορτή του Αθλητισμού

Monday, 11 Jun, 2012

1/1

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού για την Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού, την ημερίδα αγωνισμάτων στίβου, που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Στην μεγάλη αυτή γιορτή είστε όλοι καλεσμένοι προκειμένου να παρακολουθήσετε μαζί με τις οικογένειες και τα φιλικά σας πρόσωπα την τελευταία, μετά από μια σειρά εξαιρετικά επιτυχημένων εκδηλώσεων, ημερίδα στίβου. Σας προτρέπουμε να παρακινήσετε με τη σειρά σας τους νεαρούς αθλητές του κοινωνικού σας περίγυρου (ανεξάρτητα αν δεν συμμετέχουν στα προγράμματα της Ακαδημίας Στίβου), έτσι ώστε να συμμετέχουν και αυτοί στην Γιορτή του Αθλητισμού και συνεπώς να μοιραστούν τη χαρά και τις συγκινήσεις που προσφέρει ο αθλητισμός μέσω τέτοιων δράσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες τάξεων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου.Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ΕΝΑ από τα παρακάτω αγωνίσματα:

Νηπιαγωγεία: 1) δρόμος 30 μέτρων, 2) άλμα σε μήκος.

Α’ και Β’ τάξη: 1) δρόμος 30 μέτρων, 2) άλμα σε μήκος.

Γ’ και Δ’ τάξη: 1) δρόμος 50 μέτρων, 2) δρόμος 600 μέτρων, 3) άλμα σε μήκος.

Ε’ και ΣΤ’ τάξη: 1) δρόμος 60 μέτρων, 2) δρόμος 600 μέτρων, 3) άλμα σε μήκος, 4) μπαλάκι.

Οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους είτε μέσω της αίτησης συμμετοχής, είτε στα τηλέφωνα 697 4709074, 698 1266003 ή στο email johnkalyviotis@hotmail.com . Θα πρέπει όμως να φέρουν ιατρική βεβαίωση πριν από την έναρξη των αγώνων. Οι γονείς θα φέρουν τα παιδιά τους στον κλειστό χώρο που στεγάζεται κάτω από την βόρεια κερκίδα και στη συνέχεια θα μεταβούν στην νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Θερμή παράκληση προς τους γονείς για την αυστηρή τήρηση του προγράμματος που προβλέπει άφιξη των μαθητών στον οριοθετημένο χώρο συγκέντρωσης (κλειστός χώρος βόρειας κερκίδας) απο τις 18:15 μέχρι τις 18:45.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.