Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού Διοργανώνει το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού την Τετάρτη 13 Ιουνίου

Friday, 08 Jun, 2012

1/1

Το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. διοργανώνει την Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού, την ημερίδα αγωνισμάτων στίβου και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Οι συμμετέχοντες, οι γονείς, τα αδέλφια και οι φίλοι των αθλητών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο δίωρο γεμάτο εκπλήξεις. Την εκδήλωση υποστηρίζουν με την ιδιότητα του χορηγού οι εταιρίες: Αντιπροσωπεία Λιπαντικών Πέτρου Παπαδόπουλου, BIG BANG - Μεγάλα Events και Εξειδικευμένες Εκδηλώσεις και COSMOS - Καταστήματα Αθλητικών Ειδών.

Δικαίωμα συμμετοχής

Έχουν όλοι οι μαθητές που φοιτούν στις τάξεις του Δημοτικού (Α’, Β’, Γ’, Δ΄, Ε΄, ΣΤ’) και Νηπιαγωγείου. Στη Γιορτή του Αθλητισμού θα συμμετέχουν:

-μαθητές/ αθλητές της Ακαδημίας Στίβου του Μεσσηνιακού

-μαθητές/ αθλητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

-μαθητές/ αθλητές από υπόλοιπα σχολικά συγκροτήματα της Καλαμάτας

-μαθητές/ αθλητές από γειτονικές πόλεις ή νομούς

Αγωνίσματα

Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ΕΝΑ από τα παρακάτω αγωνίσματα:

Νηπιαγωγεία: 1) δρόμος 30 μέτρων, 2) άλμα σε μήκος.

Α’ και Β’ τάξη: 1) δρόμος 30 μέτρων, 2) άλμα σε μήκος.

Γ’ και Δ’ τάξη: 1) δρόμος 50 μέτρων, 2) δρόμος 600 μέτρων, 3) άλμα σε μήκος.

Ε’ και ΣΤ’ τάξη: 1) δρόμος 60 μέτρων, 2) δρόμος 600 μέτρων, 3) άλμα σε μήκος, 4) μπαλάκι.

Δήλωση Συμμετοχής

Οι μαθητές των Ακαδημιών Μεσσηνιακού, των υπολοίπων αθλητικών σωματείων στίβου και αυτοί των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την παραδώσουν στους προπονητές/ καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012. Οι υπόλοιποι μαθητές που δεν ανήκουν στη δύναμη των παραπάνω μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους είτε μέσω της αίτησης συμμετοχής, είτε στα τηλέφωνα 697 4709074, 698 1266003 ή στο email johnkalyviotis@hotmail.com , μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές νέες συμμετοχές.

Ιατρική Βεβαίωση

Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει (στο Μεσσηνιακό, στο σωματείο τους, στα Εκπαιδευτήρια) ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη των σωματείων ή των Εκπαιδευτηρίων θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Αθλητική Ενδυμασία

Οι αθλητές θα πρέπει να εμφανιστούν με αγωνιστική ενδυμασία. Οι αθλητές των σωματείων προτείνεται να αγωνιστούν με τα μπλουζάκια των συλλόγων τους, ενώ οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων με την εμφάνιση του σχολείου τους.

Παρουσία Γονέων

Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών και φιλικών προσώπων των αθλητών κρίνεται ως σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα φέρουν τα παιδιά τους στον κλειστό χώρο που στεγάζεται κάτω από την βόρεια κερκίδα και στη συνέχεια θα μεταβούν στην νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

-Άφιξη μαθητών στο Δημοτικό Στάδιο: 18:15 – 18:45 (ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ)

-Είσοδος μαθητών στον αγωνιστικό χώρο και τελετή έναρξης: 19:00-19:15

-Έναρξη Αγωνισμάτων: 19: 15

-Βραβεύσεις, δώρα, εκπλήξεις: 20:45-21:00

-Τελετή λήξης: 21:00-21:15

Σύνταξη/Επιμέλεια Κειμένων: Γιάννης Καλυβιώτης

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.