Ευχαριστήριο στην Costa Navarino

Tuesday, 26 Nov, 2013

1/1

Το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ., όπως συνηθίζει τα τελευταία έτη, χαρακτηρίζεται για την συνέπεια του στο πλαίσιο υλοποίησης του εκάστοτε ετήσιου του σχεδιασμού. Η ομάδα διεκπεραίωσης των δραστηριοτήτων του Τμήματος επιδιώκει σε διαχρονική βάση την διοργάνωση εκδηλώσεων με αθλητική/ ψυχαγωγική / επιμορφωτική θεματολογία, η οποία με την σειρά της επιφέρει ανάλογης μορφής οφέλη στους αθλητές.

Μια πολυσύνθετη δραστηριότητα αυτής της μορφής , έλαβε χώρα λίγες ημέρες πριν, σε έναν εξεζητημένο και παράλληλα περιζήτητο τουριστικό προορισμό παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας ο οποίος προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευρύτερη περιοχή, την Μεσσηνία και την Ελλάδα γενικότερα: στην Costa Navarino.

Το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού, μέσω των ανθρώπων που το απαρτίζουν, απευθύνουν θερμό ευχαριστήριο προς την ιδιοκτησία και το management team της Costa Navarino για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, για το άριστα καταρτισμένο και εξυπηρετικό προσωπικό, για την ποικιλία/ εύρος των παροχών και την διάθεση των πολυτελών εγκαταστάσεων. Εξαιρετικές και ειδικές ευχαριστίες αποδίδονται στον κύριο Γιώργο Γκουτζιούπα και στην κυρία Σύλβια Ανδριτσόγλου για την υλοποίηση του σχεδιασμού των δραστηριοτήτων, για την τεράστια συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων, για την θερμή υποδοχή στο σύνολο των συμμετεχόντων και για το γενικότερο εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας με τους επικεφαλείς του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού.

Στο Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού, για δεύτερη συνεχή περίοδο, επικρατεί κλίμα ικανοποίησης και ευφορίας ως απόρροια των επιτυχημένων διοργανώσεων. Κλίμα που ενισχύεται σημαντικά ενόψει των προοπτικών και των δυνατοτήτων για διεύρυνση της συνεργασίας των δύο μερών, σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος

Τμήμα Στίβου

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.