Αναπτυξιακή Ημερίδα στην Μεγαλόπολη

Monday, 01 Dec, 2014

1/2

Τα τμήματα υποδομής του στίβου του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων τους μετείχαν στην αναπτυξιακη ημερίδα που διοργανώθηκε στην Μεγαλόπολη το Σάββατο 29 Νοέμβρη από τα ΛΥΚΑΙΑ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Η ημερίδα ήταν η δεύτερη για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και η πρώτη εκτός Καλαμάτας .Έλαβαν μέρος 120 παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 13 ετών ,80 από Καλαμάτα και 40 από το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού στην Μεσσήνη. Τους μικρούς αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές του συλλόγου και 30 γονείς. Η επιτυχία της ημερίδας υπήρξε απόλυτη γιατί εκτός από την πολυπληθή συμμετοχή του Μεσσηνιακού βοήθησε ο καιρός και έγιναν αρκετά καλές επιδόσεις αλλά και από την άρτια οργανωτική δουλειά του συλλόγου ΛΥΚΑΙΑ Μεγαλόπολης.

Στην διοίκηση και στους προπονητές του συλλόγου επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί μετά την τετράχρονη λειτουργία των τμημάτων υποδομής , αρκετά μικρά παιδιά επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις για τη ηλικία τους και πλαισιώνουν σιγά σιγά τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ Γ.Σ να αναδυκνείει σπουδαίους αθλητές.

Η ικανοποίηση όμως είναι μεγαλύτερη γιατί η συμμετοχή 400 και πλέον παιδιών στο τμήμα στίβου του συλλόγου δίνει την δυνατότητα στα παιδιά αυτά να ανακαλύψουν το ταλέντο τους και τις ιδιαίτερες ικανότητες τους στον αθλητισμό .Το κυριότερο όμως να γευθούν τα οφέλη της άσκησης να θωρακίσουν την υγεία τους και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.