Ψυχαγωγικό Κυριακάτικο Πρωινό στο Cine Center για τους Αθλητές του Τμήματος Στίβου

Monday, 20 Jan, 2014

1/1

Ένα ευχάριστο και ψυχαγωγικό Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη ευκαιρία να απολαύσουν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες από την Ακαδημία του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού. Στο πλαίσιο των πολυάριθμων και ποικίλων παράλληλων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν συστηματικά χώρα την τελευταία 2ετία, σειρά είχε η προβολή κινηματογραφικών ταινιών στις εγκαταστάσεις του Cine Center. Το Cine Center αποτελεί μια σημαντικότατη προσθήκη στην μεγάλη ομάδα των συνεργατών του Τμήματος και την φετινή περίοδο αναμένεται να διοργανωθούν ανάλογες ποιοτικές εκδηλώσεις. Οι αθλητές του Τμήματος καθώς και αρκετοί μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών της Κέλλυ Μακροπούλου (επίσης αξιόλογος συνεργάτης και συν-διοργανωτής κοινών δράσεων) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο εξαιρετικές ταινίες: το «Χόμπιτ: η ερημιά του νοσφιστή», το οποίο απευθυνόταν σε μαθητές ηλικίας άνω των 14 ετών και το φιλμ κινούμενων σχεδίων «Ψυχρά κι ανάποδα» για τα μικρότερα παιδιά.

Σκοπός της συνεργασίας ανάμεσα στο Τμήμα Στίβου και το Cine Center είναι οργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων μια φορά το μήνα δίδοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ευχάριστο τόνο και χρώμα αναψυχής σε μικρούς και μεγάλους τα Κυριακάτικα πρωινά που ακολουθούν.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.