Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας της ΕΘΝ.Ο.Α. την 4η Περίοδο στο Camp του Μεσσηνιακού

Thursday, 17 Jul, 2014

1/1

Σε συνεχή ανοδική πορεία σε επίπεδο ποιότητας όσο και ευρείας θεματολογίας βρίσκεται το Summer Camp του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού το οποίο διανύει ήδη την 3η εβδομάδα λειτουργία του στις αξιολογότατες εγκαταστάσεις του Elite City Resort. Σημαντικότερο αποδεικτικό στοιχείο από τα χαρωπά πρόσωπα των παιδιών τα οποία αποτρέπουν τους γονείς τους να τα παραλάβουν στο τέλος του ημερησίου προγράμματος, όσο και να διερευνήσει κανείς, δεν πρόκειται να βρει. Σε συνθήκες άψογης και αρμονικής συνεργασίας μεταξύ της ομάδας του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού, των συνεργατών Ανεμώνη, Βιβλιόπολις, Κέντρου Ξένων Γλωσσών Κέλλυ Μακροπούλου, Studio Dance Μαρίας Λαδά και Συλλόγου Ξενία Καλαμάτας, το διδασκαλικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Πολυάριθμα σπορ, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, παράκτια και παραδοσιακά παιχνίδια, πρωτοποριακή προσέγγιση της αγγλικής γλώσσα, ποικίλες κατασκευές και ερεθίσματα δημιουργικότητας, προβολή ενημερωτικών φιλμ, επιτραπέζια παιχνίδια και φουσκωτά παιδότοπου εμπλουτίζουν καθημερινά την ατζέντα των δραστηριοτήτων των συμμετεχόντων. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το εξαιρετικά φιλικό, εξυπηρετικό και καταρτισμένο προσωπικό του Elite City Resort το οποίο προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη «ώθηση» στο εγχείρημα του καλοκαιριού.

Παρά το γεγονός ότι ο πήχης των προσδοκιών βρίσκεται ψηλά, η ομάδα εργασίας του Τμήματος Στίβου έρχεται να ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά, ενόψει της 4ης περιόδου (21-25 Ιουλίου). Η ήδη υπάρχουσα συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία εξελίσσεται ακόμα περισσότερο με την ένταξη του εκπαιδευτικού προγράμματος Ολυμπιακής Παιδείας «Αξίες Ολυμπιακές» στο πρόγραμμα του Camp. Η συγκεκριμένη περίοδος φέρει τη σφραγίδα της ΕΘΝ.Ο.Α. και αποκτά έντονο Ολυμπιακό «χρώμα». Το πρόγραμμα έχει ως βασικό άξονα το εκπαιδευτικό βιβλίο της Ακαδημίας «Αξίες Ολυμπιακές. Από την Ολυμπία…προς όλο τον Κόσμο! Ένα Μαγικό Ταξίδι!». Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής και δίπλωμα της ΕΘΝ.Ο.Α. στο τέλος της περιόδου. Σε παράλληλο χρόνο, οι πρακτικές δοκιμασίες θα λαμβάνουν χώρα σε συνεχή βάση, οι οποίες θα είναι υπό της καθοδήγηση του Ολυμπιονίκη των καταδύσεων Νίκου Συρανίδη. Ένας παγκοσμίου φήμης και αξίας αθλητής θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα παιδιά εκπαιδεύοντας και συμβουλεύοντας αυτά κατά την διάρκεια των προγραμμάτων.

Οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο Camp γίνονται στον υπεύθυνο του προγράμματος κύριο Πέτρο Παπαδόπουλο (6944204473) ο οποίος παρέχει πρόσθετη πληροφόρηση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.