Πρεμιέρα για το Summer Camp του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού

Sunday, 29 Jun, 2014

1/1

Πρεμιέρα την Δευτέρα 30 Ιουνίου για το Summer Camp του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού στις εγκαταστάσεις του Elite City Resort. Οι διοργανωτές βρίσκονται σε ετοιμότητα για την υποδοχή πολυάριθμων παιδιών που θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το βασικό μέλημα των ανθρώπων του Μεσσηνιακού, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτή συνδυάζεται με την άθληση, την αναψυχή και την επιμόρφωση.

Οι δραστηριότητες του Camp θα πραγματοποιηθούν σε 5 εβδομαδιαίες περιόδους και οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε δραστηριότητες ποικίλης χροιάς. Το προσωπικό χαρακτηρίζεται για τις εξειδικευμένες γνώσεις την εμπειρία του. Στις αθλητικές δραστηριότητες οι εκπαιδευτικοί/ καθηγητές Φυσικής Αγωγής (μέλη της προπονητικής ομάδας του Τμήματος Στίβου) έχουν την ευθύνη για την σύνταξη και την υλοποίηση των αθλητικών προγραμμάτων. Σημειώνεται μάλιστα ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν δίπλωμα ναυαγοσώστη, γεγονός που εξασφαλίζει αυξημένες συνθήκες ασφαλείας στον χώρο της πισίνας (με την ταυτόχρονη επιπρόσθετη επίβλεψη του ναυαγοσώστη της εγκατάστασης).

Το υπόλοιπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το έχουν αναλάβει οι εξαιρετικοί συνεργάτες Κέλλυ Μακροπούλου με την δραστηριότητα English for Fun, το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης Ανεμώνη, η Βιβλιόπολις με την δημιουργία θεατρικών δρώμενων και παιχνιδιού και το Dance Studio της Μαρίας Λαδά.

Στις αρτιότερες εγκαταστάσεις της περιοχής, με την ταυτόχρονη εξασφάλιση εξειδικευμένου ποιοτικού υλικού, είναι βέβαιο ότι τα παιδιά θα περάσουν αξέχαστες στιγμές. Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιούνται καθ όλη την διάρκεια του προγράμματος. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Πέτρος Παπαδόπουλος (6944204473) και συντονίστρια η Ελένη Χαντζή (6947373787).

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.