Εορταστική Αποκριάτικη Εκδήλωση του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού στο Elite City Resort

Saturday, 01 Mar, 2014

1/1

Άλλη μια επιτυχημένη δραστηριότητα με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, διοργανώθηκε από το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού στο Elite City Resort την περασμένη Κυριακή. Το καθιερωμένο πάρτι των μεταμφιεσμένων, όμοια με την περσινή περίοδο, έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους για χορό και διασκέδαση. Ήταν μια ευχάριστη νότα στη καθημερινότητα την οποία είχαμε ανάγκη όλοι μας στους ιδιαίτερους καιρούς που διανύουμε.

Εκτός της Ακαδημίας του Μεσσηνιακού, στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθησαν μεταμφιεσμένοι από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Κέλλυ Μακροπούλου και από το Τμήμα Βόλεϊ του Ακρίτα Καλαμάτας. Τεράστια συνεισφορά στην γιορτή είχε το ηλεκτρονικό περιοδικό LIKEKALAMATA (www.likekalamata.gr), το οποίο τυγχάνει τεράστιας εκτίμησης στο ζήτημα της πολύπλευρης ενημέρωσης από τους χρήστες του διαδικτύου. Το LIKEKALAMATA συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και γιόρτασε την αποκριά με τα παιδιά, προσφέροντας σε αυτά περισσότερα από 40 δώρα τα οποία διανεμήθηκαν μέσω κλήρωσης.

Σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση το Τμήμα Στίβου διευρύνει την ατζέντα των δραστηριοτήτων του κρατώντας τους αθλητές σε μια φάση διαρκούς εγρήγορσης. Με τον ερχομό της άνοιξης, οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν επιβάλλουν ουσιαστικά την διοργάνωση δραστηριοτήτων αθλητικής/ αγωνιστικής χροιάς. Το 2014 ξεκίνησε περισσότερο εντυπωσιακά από ότι έφυγε το 2013…

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.