Στις 10 Μαΐου το 1ο Night Run Καλαμάτας

Thursday, 01 May, 2014

1/1

1ο Night Run Καλαμάτας: το 1ο Night Run είναι μία νυχτερινή δρομική δραστηριότητα μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα που διεξάγεται με την συμβολή ατομικών φακών κεφαλής. Πρόκειται για ένα άκρως καινοτόμο και εντυπωσιακό γεγονός το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Καλαμάτα το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Διοργανωτές: το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης, η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας. Την αθλητική/ ψυχαγωγική αυτή δραστηριότητα υποστηρίζουν με την ιδιότητα του Χορηγού οι εταιρίες TOTAL Παπαδόπουλος (αντιπροσωπεία λιπαντικών), η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ Κακούρος, τα καταστήματα αθλητικών COSMOS και το Elite City Resort. Στην διοργάνωση θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντές από την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας.

Τόπος & Ώρα: η έναρξη των δραστηριοτήτων θα λάβει χώρα στη Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας στις 20:30. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στο συγκεκριμένο χώρο στις 20:00 προκειμένου να λάβουν τις τελικές οδηγίες και να συμμετέχουν στην διαδικασία της ομαδικής προθέρμανσης.

Ηλικιακές Κατηγορίες: δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός στους συμμετέχοντες. Όλοι, από …5 μέχρι …85 ετών, αλλά και μικρότεροι ή μεγαλύτεροι από αυτούς καλούνται να συμμετέχουν σε μια πρωτοποριακή διαδικασία που συνδυάζει την άθληση και την ψυχαγωγία. Είτε τρέχοντας, είτε βαδίζοντας πάρτε την παρέα σας και ελάτε να ζήσουμε κάτι μοναδικό.

Διαδρομές: υπάρχουν δύο εναλλακτικές διαδρομές. Αυτή που απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους, των 2 χιλιομέτρων, αλλά και εκείνη που αφορά πιο προχωρημένους και είναι 5 χιλιομέτρων. Και οι δύο διαδρομές έχουν ως αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης. Η διαδρομή των 2 χιλιομέτρων κατεβαίνει την οδό Αριστομένους , περνάει μέσα από το Πάρκο Σιδηροδρόμων, και επιστρέφει πάλι στην πλατεία μέσω του ποδηλατοδρόμου της Αριστομένους. Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων κατεβαίνει την Αριστομένους, εισέρχεται μέσα από το Πάρκο Σιδηροδρόμων, κατευθύνεται μέχρι το Πανελλήνιο στο λιμάνι και επιστρέφει στην πλατεία από τον ίδιο δρόμο.

Πρόσθετες Δραστηριότητες & Ηappenings: το μενού των δραστηριοτήτων δεν περιορίζεται στους δρόμους των 2 & 5 χιλιομέτρων. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε «αθλητικούς στίβους μάχης» και σε πολυσύνθετες σκυταλοδρομίες παιγνιώδους μορφής. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ομαδικό πρόγραμμα zumba που θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες εξειδικευμένης ομάδας από τη σχολή χορού Fame. Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δωροεπιταγών αξίας 200 ευρώ από τα καταστήματα COSMOS. H εκδήλωση θα υποστηρίζεται σε όλη την διάρκεια της από disc jockey..

Εξοπλισμός: συμπληρώστε την Δήλωση Συμμετοχής (το έντυπο που ήδη κρατάτε), προμηθευτείτε τους φακούς κεφαλής με τον αριθμό σας (βλέπε παραλαβή εξοπλισμού), φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια και …φύγαμε.

Παραλαβή Εξοπλισμού: οι φακοί κεφαλής και ο αριθμός διατίθενται από το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού στο Δημοτικό Στάδιο (Δευτέρα έως και Παρασκευή 16:00-19:00) και στα καταστήματα Cosmos (ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Το ίδιο ισχύει και για την παραλαβή Δηλώσεων Συμμετοχής. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής/ παραλαβής του πακέτου εξοπλισμού (Δήλωση, φακός, αριθμός) μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, ώρα 20:00, στο χώρο εκκίνησης του νυχτερινού αγώνα (γραμματεία).

Κόστος Συμμετοχής: το κόστος συμμετοχής στην δραστηριότητα 1ο Night Run Καλαμάτας ορίζεται στα 5 ευρώ.

Προμηθευτείτε τον φακό σας το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να επιτύχουμε αποσυμφόρηση τις τελευταίες ημέρες. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.