ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ

Friday, 10 Jun, 2016

1/1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Το Τμήμα Βόλεϊ του Μεσσηνιακού Γ.Σ.1888 με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια και λεπτομερώς τους παρακάτω, για την βοήθεια που προσέφεραν στην εύρυθμη λειτουργία του. 1. Τον Αθλητικό Φορέα του Δήμου Καλαμάτας και τον πρόεδρό του κ. Νίκο Μπασακίδη για την δωρεάν παραχώρηση του Κλειστού γηπέδου στις Ομάδες για αγώνες και για προπόνηση. Όπως επίσης και την παραχώρηση των συγκεκριμένων χώρων για την διαφήμιση των χορηγών του Τμήματος, έναντι ουδενός ανταλλάγματος. Τους δημοτικούς υπαλλήλους της Παραλίας και της Τέντας για την εξαιρετική συνεργασία και την κατανόηση που επέδειξαν όλη την χρονιά. 2. Τους χορηγούς μας: τους κ.κ. Νικήτα Κάρτσωνα και Νίκο Μαλαπέτσα από το ξενοδοχείο Eite City Recort και το Yamas Gastro bar, την ACS και τους κ.κ. Γιώργο Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Μπούχαλη, την παστελοποιϊα Καλαμάτας «το Καλαματιανό» και τους Βαγγέλη Ντεκελέ, Ελένη Ντεκελέ και Τάσο Λαμπρόπουλο, την Ram Europe και τον κ. Θόδωρο Ρέντζο, τον κ. Αλέξανδρο Δραγώνα και την εταιρία Dragonas Bros S.A., την κ. Ναυσικά και κ. Γιώργο Ρώσση από τις εταιρίες Bristot και Quattro M, τον κ. Νίκο Βρυώνη και την Lavazza, τον κ. Νικήτα Σταματελόπουλο και την STIHL-VIKING, την οικογένεια Αλέξανδρου Κουταβά και το Meat Shop, τον κ. Γιώργο Χρονόπουλο και την chem-o-clean, τον κ. Αντώνη Κούτρη και το Burgerer’s,
τον κ. Γιάννη Παγάνη και το Καφεκούτι, τον κ. Δημήτρη Παναγόπουλο και το Big Bang, τους κ.κ. Αρτέμη και Δημήτρη Φανό από το φωτογραφείο της Μεσσήνης framesdoc, τον κ. Γιώργο Κουτέλα και το Τροφοπωλείον, τον κ. Γιώργο Χρονόπουλο ελαιοτριβέα από το Μεσοχώρι Πύλου, τον κ. Παναγιώτη Μπούχαλη από το μεζεδοπωλείον «Κεντρικόν». 3. Τον πρόεδρο επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ κ. Σύλλα και το προσωπικό της για την συνεργασία του σε λύσεις προβλημάτων που ανέκυψαν στην διάρκεια της χρονιάς. 4. Τον κ. Κώστα Βλάσση πρόεδρο της ΕΣΠΕΠ για τη συνεργασία του και την συμβουλευτική του στάση. Την κ. Έφη-γραμματέα της ΕΣΠΕΠ στην Πάτρα-για την ευγενική ανταπόκριση στα αιτήματά μας. 5. Τον γιατρό-παθολόγο κ. Ευθύμιο Βλάσση για την άριστη συνεργασία σε θέματα ελέγχου υγείας των αθλητριών. 6. Το Δ.Σ. του Μεσσηνιακού και τον φροντιστή του γηπέδου «Σταύρος Παπαδόπουλος» κ. Μπάμπη Ρακιντζή για την παροχή διευκολύνσεων την περίοδο προετοιμασίας της ομάδος. 7. Το τμήμα Στίβου, τον κ. Δημήτρη Πουλόπουλο και τους προπονητές για την άριστη συνεργασία στα θέματα των Ακαδημιών. 8. Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Χανδρινό για τις άριστες διαιτησίες των μελών του στους αγώνες όλων των Ομάδων μας. 9. Τον Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Καλαμάτας και τους Σαμαρείτες του, για την συνεπή παρουσία των μελών του στους αγώνες της Α2. 10. Τους υπεύθυνους του κυλικείου του σταδίου της Παραλίας κ.κ. Ηλία και Απόστολο Κουτσαμανιώτη για την αμέριστη φροντίδα. 11. Το τυπογραφείο των Γιάννη και Μάκη Λεβέντη για την έντυπη υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Τμήματος. 12. Το ταξιδιωτικό γραφείο Κατσίρη που παρείχε ασφάλεια και πολυτέλεια στις μετακινήσεις των Ομάδων μας. 13. Τον αθλητή κ. Δήμο Μπουσούνη και τις αθλήτριες κ.κ. Μαρία Χάσκου, Έλενα Δεδούση και Τασσούλα Σακελλαρίου για την βοήθεια στις προπονήσεις της Ομάδος πριν τους αγώνες μπαράζ. 14. Τον γιατρό, υπέροχο άνθρωπο και σπουδαίο καλλιτέχνη κ. Παναγιώτη Μουστάκη για την φωτογραφική καταγραφή των αγώνων όλης της χρονιάς. 15. Τους φωτογράφους κ.κ. Νικήτα και Πέτρο Κώτσιαρη καθώς και τον κ. Στασινό Μουτσούλα οι οποίοι στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δραστηριότητας αποτύπωσαν φωτογραφικά τις δραστηριότητες της ομάδος των Γυναικών στους αγώνες της. 16. Τον κ. Βασίλη Αλεξόπουλο, μέλος του Ν.Ο.Κ. «Ο Ποσειδών» για την καλοσύνη του να αποτυπώνει φωτογραφικά στιγμιότυπα από μερικούς αγώνες των Ομάδων μας. 17. Τα τοπικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που κατέγραψαν ειδησεογραφικά και δημοσιοποίησαν σχετικές ειδήσεις, κάνοντας ευρύτερα γνωστή στο φίλαθλο κοινό την δράση του Τμήματος Βόλεϊ. 18. ….και όλους όσους είχαν την καλοσύνη να μας στηρίζουν ηθικά και ψυχολογικά, έχοντας πάντα μια καλή κουβέντα για την προσπάθειά μας.

   Οι υπεύθυνοι του Τμήματος έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Οι συζητήσεις με νέους και παλιούς χορηγούς βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ελπίζουμε πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ακόμα καλύτερη και για τον Μεσσηνιακό, αλλά και για το Βόλεϊ της Καλαμάτας γενικότερα. ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.