Συμμετοχή 200 αθλητών στην αναπτυξιακή ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού

Monday, 13 Jun, 2016

1/2

Για μια ακόμα φορά ως εξαιρετικά επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η τελευταια Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου του Μεσσηνιακού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το Σάββατο 4 Ιουνίου το Δημοτικό στάδιο υποδέχθηκε εκατοντάδες ανθρώπους είτε για τη συμμετοχή είτε για την παρακολούθηση της αθλητικής αυτής εκδήλωσης.

Οι πρωταγωνιστές αθλητές και αθλήτριες ξεπέρασαν τους 200 η ηλικία των οποίων αντιστοιχούσε σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού του Νηπιαγωγείου και του Γυμνασίου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα διεξήχθη με μεγάλη ακρίβεια και περιλάμβανε κυρίως δρομικά αγωνίσματα αλλά και άλμα σε μήκος καθώς και μπαλάκι. Για μια ακόμα φορά το πρόγραμμα είχε και αγώνα σκυταλοδρομίας γονιών και συνοδών με τα παιδιά τους συνδέοντας ετσι τον αγωνιστικό με τον μαζικό αθλητισμό. Οι θεατές αρκετές εκατοντάδες ενθάρρυναν συνεχώς τους αθλητές και επικρατούσε μια ενθουσιώδης ατμόσφαιρα καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Οι διοργανωτές έδωσαν έμφαση στη συμμετοχή και επιβράβευσαν όλους τους συμμετέχοντες με αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής

Mετα το πέρας των αγώνων οι αθλητές και συνοδοί γεύτηκαν εδέσματα που προσέφεραν οι χορηγοί μας.

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ευχαριστεί τους χορηγούς του τμήματος στίβου που με την οικονομική συμβολή τους συντελούν στη απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου της χώρας. Η βοήθειά τους είναι καθοριστική για να συνεχίσει ο σύλλογος να προσφέρει στη νεολαία της πόλης μας αθλητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να παράγει αθλητικό έργο αντάξιο της ιστορίας του.

Οι χορηγοί μας είναι

 1. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΛΜΑ ΣΠΟΡ
 2. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗΣ
 3. ΟΙΝΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑE
 4. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ – CORCODILINO
 5. ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ - Χ. ΣΥΚΑΣ
 6. ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ- ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ
 7. SUPER MARKETS ΜΟΥΡΓΗΣ
 8. ΑΧΝΑΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ
 9. ΠΙΚΙΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ – ΡΟΥΧΟ
 10. HONDOS CENTER
 11. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
 12. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΝ Line
 13. ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ
 14. ΦΡ0ΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Κ.ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
 15. ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
 16. ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ
 17. ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑΣ
 18. ΙΝΤΕΡ ΣΠΟΡΤ
 19. ΧΑΡΜΑ
 20. ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ
 21. ΠΑΡΑΔΟΣΗ
 22. CORKODILINO
 23. BIONITH
 24. Big Bang
 25. ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΛΑΓΓΙΑ
 26. AGROBIM

Η επιτυχημένη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των προπονητών του τμήματος στίβου Άρη Τριανταφυλλόπουλου Ελίνας Χαντζή, Γιάννη Καλυβιώτη, Γιάννη Σταυρόπουλου, Γιάννας Κοστρίβα , Μαρίας Χρονοπούλου, και Χαράς Χιουρέα. Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε τα μέγιστα και η ομάδα των εθελοντών που την αποτελούσαν, ο καθηγητές φυσικής αγωγής Τασσιόπουλος Ευτύχης και Αργυράκη Παναγιώτα και οι αθλητές του Συλλόγου Κανελλόπουλος Γιώργος, Χάτζος Θεοδωρος Τσούσης Βασίλειος ,Κλεών Μέτσα και Ελένη Θεοδωρακοπούλου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους καθώς και στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου για τη διάθεση της εγκατάστασης.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.