Ευχαριστήριο

Thursday, 02 Jun, 2016

1/1

Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος ως κύριος διοργανωτής των ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΩΝ οφείλει και επιθυμεί να αποδώσει θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήριο μήνυμα σε όλους αυτούς τους παράγοντες που συμβάλλουν από τη θέση τους ή με το ρόλο τους στην πραγματοποίηση μιας άκρως επιτυχημένης αθλητικής εκδήλωσης.

Στους συνεργάτες και συνδιοργανωτές των ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΩΝ Δήμο Καλαμάτας, Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, για τη διάθεση οικονομικών πόρων και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας για την πολυεπίπεδη συμβολή του στην άρτια διοργάνωση (διάθεση εγκαταστάσεων, προσωπικού κλπ).

Στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την ΕΑΣ Πελοποννήσου, για την σημαντική στήριξή του σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσης.

Στην προπονητική ομάδα του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού, η οποία ως βασικό μέρος της Οργανωτικής Επιτροπής συμβάλει πολλαπλά και με ποικίλους τρόπους στην αρτιότητα της διοργάνωσης. Συμβολή που δεν περιορίζεται στα στενά χρονικά πλαίσια των αγώνων, αλλά καλύπτει μια μακρά, χρονικά, περίοδο που εκτείνεται αρκετά πριν και μετά την τέλεση της εκδήλωσης.

Στους αθλητές όλων των κατηγοριών, για το υψηλό αγωνιστικό θέαμα, τις αξιόλογες επιδόσεις, τον αγώνα για την επίτευξη του αγωνιστικού τους στόχου, τη μαχητικότητα, το σεβασμό στο συναθλητή.

Στους κριτές των αγώνων για την αμεροληψία τους, τις δίκαιες αποφάσεις, την ορθή κρίση τους και τη γενική συνολική τους στάση εντός αγωνιστικού χώρου.

Στα Μ.Μ.Ε., στους δημοσιογράφους, στον τύπο, οι οποίοι στηρίζουν με το λειτούργημά τους τη μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση, μεταφέροντας εικόνα ( τηλεοπτικοί σταθμοί) και πληροφόρηση (πανελλήνιος και τοπικός τύπος, ιστοσελίδες, ραδιόφωνο) προς κάθε ενδιαφερόμενο αποδέκτη.

Στους χορηγούς των αγώνων Alma sport - Ήχος & Φως – Γραφικές τέχνες Λεβέντης και super market Αφοί Μουργή, οι οποίοι αποδεικνύουν έμπρακτα την πρόθεσή τους για συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητισμού και συγκεκριμένα μέσω ενός αθλήματος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελλάδα, την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Στους θεατές που παραβρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο, οι οποίοι αψηφώντας τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες εμψυχώνουν και υποστηρίζουν αδιάκοπα τους αθλητές για την επίτευξη των στόχων τους.

Στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας και της Ακαδημίας του Μεσσηνιακού, για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από νευραλγικές και άκρως υπεύθυνες θέσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των ανθρώπων που τον στελεχώνουν, αποτελεί εγγυητικό παράγοντα για οργανωτικά επιτυχημένες μελλοντικές διοργανώσεις. Η φετινή διοργάνωση των ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΩΝ απέδειξε ότι ακόμα και κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η σύμπνοια, η συνεργασία, η οριοθέτηση στόχων και η μαζική οργανωμένη προσπάθεια για την πραγματοποίηση αυτών, είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με επιτυχία το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας του στόχου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

Παν. Στασινόπουλος               Θεοδ. Μισέρος

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.