Συνολική βαθμολογία διασυλλογικών

Monday, 09 May, 2016

1/1

Το Σάββατο 7-5-16 έγινε στη Τρίπολη η Β' φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών. Οι αθλητές του Μεσσηνιακού Γ. Σ. συγκέντρωσαν 51 βαθμούς και μαζί με τους 107 της πρώτης φάσης των αγώνων που έγιναν στην Πάτρα, συγκέντρωσαν συνολικά στο πρωτάθλημα 158 βαθμούς καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία ανδρών και την δεύτερη στη γενική βαθμολογία.

Τόσο στο διασυλλογικό Παίδων - Κορασίδων όσο και στο διασυλλογικό Παμπαίδων - Παγκορασίδων ο Μεσσηνιακός Γ. Σ. ήταν το πρώτο σωματείο με 159 βαθμούς και 168 βαθμούς αντίστοιχα.

Η συνολική βαθμολογία και στα τρία πρωταθλήματα είναι 485 βαθμοί που θα συντελέσει στη βελτίωση της κατάταξης του συλλόγου μας στην αξιολόγηση των σωματείων της χώρας μας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Μεσσηνιακού Γ. Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας για τις επιτυχίες τους, καθώς και τους προπονητές Τριανταφυλλόπουλο Άρη, Χαντζή Ελίνα και Καλυβιώτη Γιάννη για το υψηλού επιπέδου αθλητικό και παιδαγωγικό έργο που προσφέρουν στη νεολαία της πόλης μας.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.