Ημερίδα Στίβου Μ.Γ.Σ το Σάββατο 05/11

Thursday, 13 Oct, 2016

1/1

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ. Συλλόγου διοργανώνει ημερίδα αγωνισμάτων στίβου που απευθύνεται στους μαθητές της Ακαδημίας του και σε όσους μαθητές – αθλητές των σχολείων της Καλαμάτας και της Μεσσήνης θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Καλαμάτας και Μεσσήνης.

Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ΕΝΑ από τα κάτωθι αγωνίσματα:
Νηπιαγωγεία - 30μ.
Α’ και Β’ τάξη - 40μ., 40μ. με εμπόδια.
Γ’ και Δ’ τάξη - Άλμα σε μήκος, Μπαλάκι και 50μ.
Ε’ και ΣΤ’ τάξη - Άλμα σε μήκος, Σφύρα, 60μ. και 600μ.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (που βρίσκεται στο τέλος του έντυπου) και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι την 03-11-2016. Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων που έχουν καταθέσει στο σχολείο τους ιατρική βεβαίωση μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες με ευθύνη των γονέων τους.

Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Eαν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων η ημερίδα θα γίνει την Κυριακή 06-11-2016 και ώρα 10:30.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 15:45


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δηλώνω ότι έχω προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση ή θα την καταθέσω στη γραμματεία των αγώνων πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ ..............................................................................................
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ / ΤΑΞΗ .............................................................................
ΑΓΩΝΙΣΜΑ .................................................................................................................
ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ ................................................................................................

Καλαμάτα, ..........................                
Ο-Η ΔΗΛ................                     


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.