Συμμετοχή Αθλητών του Μεσσηνιακού στους αγώνες του Costa Navarino

Tuesday, 13 Sep, 2016

1/1

Μόνο εφησυχασμός δεν επικρατεί στο τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού. Αμέσως μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου εβδομήντα αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στις αθλητικές εκδηλώσεις και στους αγώνες που διοργανώθηκαν στο Costa Navarino. H συμμετοχή δεν αποτελούσε αγωνιστικό στόχο, αλλά μια κυριακάτικη προπόνηση στις όμορφες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Μετά το τέλος των αγώνων οι αθλητές ψυχαγωγήθηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και επέστρεψαν αργά το μεσημέρι στην Καλαμάτα. Η προπονήτρια του Μεσσηνιακού Χαντζή Ελίνα με τον πρωταθλητή μας Περικλή Ιακωβάκη δίδαξαν μέσα από το πρόγραμμα της ΙΑΑF KIDs ATHLETICS τον στίβο στους μικρούς αθλητές των συλλόγων.

Στους αγώνες συμμετείχε και η πρώην αθλήτρια του συλλόγου μας και σπουδαία ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά η οποία φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές που ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι η Γιούλικα ήταν πρίν μερικά χρόνια μια πολύ καλή σπρίντερ του Μεσσηνιακού Γ Συλλόγου.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές του Συλλόγου Χαντζή Ελένη, Χάτζος Θεόδωρος και Κανελλόπουλος Γεώργιος.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.