Με Περισσότερους από 120 Αθλητές Συμμετείχε το Τμήμα Στίβου στο Navarino Challenge

Saturday, 21 Oct, 2017

1/1

Με περισσότερους από 120 αθλητές των αγωνιστικών ομάδων και κυρίως των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών, συμμετείχε το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού στην αθλητική εκδήλωση της Costa Navarino, “Navarino Challenge”. Χρειάστηκαν να επιστρατεύουν 3 λεωφορεία και περίπου 30 ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα προκειμένου να μεταφερθεί όλος αυτός ο όγκος των ανθρώπων του Μεσσηνιακού, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν στον δρόμο του ενός χιλιομέτρου και στην συνέχεια, μετά την παραλαβή των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων τους, περιηγήθηκαν σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής. Μαζί με την αποστολή του Μεσσηνιακού συνταξίδεψε και το Τμήμα Στίβου του συλλόγου ΑΜΕΑ ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ. Οι αθλητές με τυφλότητα Γιώργος Αγγέλης, Γεωργία Παπαδέα και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος έλαβαν κι αυτοί μέρος στο αγώνισμα του ενός χιλιομέτρου, έχοντας ως συνοδούς τους αθλητές του Μεσσηνιακού Αλέξανδρο Σταματέλο, Δήμητρα Δημητροπούλου και Χρήστο Μέτα.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού, εκτός των πολυάριθμων γονέων, συνόδευσαν στην Costa Navarino οι προπονητές και συνεργάτες του Τμήματος Ελένη Χαντζή, Γιάννης Καλυβιώτης, Γιάννα Κοστρίβα, Χαρά Χιουρέα, Θεόδωρος Χάντζος, Γιώργος Κανελλόπουλος, Γιάννης Σταυρόπουλος καθώς επίσης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και του ΜΓΣ Δημήτρης Πουλόπουλος.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.