Ημερίδα Στίβου Μαρτίου 2018

Monday, 12 Mar, 2018

1/1

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ. Συλλόγου διοργανώνει ημερίδα αγωνισμάτων στίβου που απευθύνεται στους μαθητές της Ακαδημίας του και σε όσους μαθητές – αθλητές των σχολείων της Καλαμάτας και της Μεσσήνης θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 10:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Καλαμάτας και Μεσσήνης καθώς και οι μαθητές Γυμνασίων της περιοχής.

Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ΕΝΑ από τα κάτωθι αγωνίσματα:
Νηπιαγωγεία - 30μ., 30μ. με εμπόδια.
Α’ και Β’ τάξη - 40μ., 40μ. με εμπόδια.
Γ’ και Δ’ τάξη - Άλμα σε μήκος, Μπαλάκι, 50μ και 600μ.
Ε’ και ΣΤ’ τάξη - Άλμα σε μήκος, Μπαλάκι, Σφύρα, Σφαίρα, 60μ. και 600μ.
Π/Π, Π/Κ Β’, Α και Β Γυμνασίου - 80μ., 600μ. και Μήκος.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου) και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι την 16-03-2018. Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 10:00


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δηλώνω ότι έχω προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση ή θα την καταθέσω στη γραμματεία των αγώνων πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ ..............................................................................................
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ / ΤΑΞΗ .............................................................................
ΑΓΩΝΙΣΜΑ .................................................................................................................
ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ ................................................................................................

Καλαμάτα, ..........................

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.