ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ

Wednesday, 28 Aug, 2019

1/1

Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ.1888

Το τμήμα Βόλεϊ του ιστορικού Μεσσηνιακού ξεκίνησε για την περίοδο 2019-2020. Άρχισε την προετοιμασία της η Ομάδα Γυναικών. Οι αθλήτριες και η προπονητική ομάδα έφθασαν νωρίς και τους μοιράστηκαν τα προπονητικά είδη. Αργότερα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Κειμηλίων, παρουσία αθλητριών από τις Αναπτυξιακές ομάδες, των ΜΜΕ και αρκετών γονέων. Στην κάθε αθλήτρια δόθηκε ο φάκελος με τα στοιχεία που απαραίτητα πρέπει να γνωρίζει προκειμένου να μυηθεί στο Πνεύμα, τις Αρχές και τις Αξίες του Μεσσηνιακού. Μίλησαν ο Σταύρος Χριστόπουλος, αντιπρόεδρος του Δ.Σ., καλωσορίζοντας τις αθλήτριες, ο Χρήστος Ζερίτης σχετικώς με την Ιστορία του Συλλόγου και η προπονήτρια Γωγώ Σουρή σχετικώς με τους φετινούς στόχους καθώς και τα στοιχεία που έχουν οι φετινές αθλήτριες και επελέγησαν να απαρτίσουν το ρόστερ. Ακολούθως πάτησαν στο γήπεδο και φωτογραφήθηκαν. Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο.

Ήταν εκεί η προπονήτρια Γωγώ Σουρή, οι βοηθοί της Τάκης Θεοδωρόπουλος και Χρήστος Χρονόπουλος, ο Έφορος Χρήστος Δροσινός και ο Φροντιστής Νίκος Ζεργιώτης. Οι Αθλήτριες : Μαρία Κωνσταντοπούλου, Νατάσα Ραμούνδου, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Βαρβάρα Μπένου, Κωνσταντίνα Μαλαπάνη, Ιουλία Ζεδεβά, Δώρα Μπούκουρα, Εβελίνα Μπεσή, Κέλλυ Χειλαδάκη, Στεφανία Αναγνώστου, Γαρυφαλιά Αραπάκη, Ναταλία Βακάλογλου, Αγγελική Γρίβα, Δανάη Κουτσοβίτη, Νίκη Μαθιουδάκη, Αθηνά Σωτηρίου. Απουσίαζε δικαιολογημένα η Αθηνά Ζερίτη.

Βρέθηκαν ακόμα εκεί οι αθλήτριες από τις Αναπτυξιακές ομάδες : Αγγελική Αδαμοπούλου, Μάρθα Μπουγά, Ζωή Ηλιάδη, Ξένια Τσάλτα, Εύη Λυμπεροπούλου, Θεοδώρα Λάζαρου, Ευγενία Γεωργοπούλου, Βανέσα Κάργα, Αγλαϊα Μίσσιου, Ματίλντα Μενούνου και Μυρτώ Ζόμπολα.

Από το Δ.Σ. του Μεσσηνιακού το παρόν έδωσαν Σταύρος Χριστόπουλος, Τάκης Στασινόπουλος, Γιάννης Σπαντιδέας και Χρήστος Ζερίτης.

Οι φωτογραφίες που αναρτώνται είναι του Νικήτα Κώτσιαρη τον οποίον ευχαριστούμε θερμώς.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.