ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΄ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ 2019΄

Friday, 17 May, 2019

1/1

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσει τους Αγώνες Στίβου με την επωνυμία ΄ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ 2019΄ και τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, ώρα 18:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ-ΗΛΙΚΙΕΣ

ΑΝΔΡΩΝ: 100μ-200μ.-1.500μ.-400μ ΕΜΠ- 4Χ100μ Άλμα σε Μήκος – Ακοντισμός.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 100μ-200μ-1.500μ.-400μ ΕΜΠ 4χ100μ-Άλμα σε μήκος -Ακοντισμός

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄: 80μ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄: 80μ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Δικαίωμα Συμμετοχής στους αγώνες έχουν μόνο αθλητές και αθλήτριες που έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας και είναι εγγεγραμμένοι σε συλλόγους στίβου.
 • Στους Αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές – τριες των κατηγοριών Α-Γ, Ε-Ν, Π-Κ και ΠΠΑ-ΠΚΑ σύμφωνα με την κωδικοποίηση των κατηγοριών του ΣΕΓΑΣ για το έτος 2019.
 • Οι αθλητές-τριες πρέπει να έχουν μαζί τους τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας, νόμιμα θεωρημένα από Ιατρό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Οι Δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών-τριών θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Dimitrpoulopoulos@gmail.com με πλήρη στοιχεία του αθλητή-τριας (Ονοματεπώνυμο, Ε.Γ., Αριθμό Μητρώου ΣΕΓΑΣ, Αγώνισμα).
 • Οι αθλητές-τριες πρέπει να οριστικοποιούν την συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία στην Γραμματεία των αγώνων, 60' πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματός τους, με επίδειξη του ατομικού δελτίου αθλητικής ιδιότητας σφραγισμένο από γιατρό όπως ορίζει ο νόμος.

Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αθλητών-τριών στον Αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στους αγώνες. Μετά την από 24-12-18 κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργού Υγείας και του Υφυπουργού Αθλητισμού για την παράταση της προθεσμίας έκδοσης της κάρτας υγείας αθλητή μέχρι την 31-7-19, οι αθλητές –ριες δύνανται να συμμετάσχουν στους αγώνες με την προυπόθεση ότι έχουν πιστοποίηση υγείας σύμφωνα με τα παρακάτω.

Α. Οι αθλητές – αθλήτριες οι οποίοι έχουν δελτίο ΣΕΓΑΣ νέας έκδοσης και έχουν ήδη θεωρημένη την κάρτα υγείας αθλητή.

Β. Οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν δελτίο ΣΕΓΑΣ παλαιάς έκδοσης και είναι θεωρημένο όπως ίσχυε μέχρι την 8-9-18.

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

 • Όλοι οι δρόμοι θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές και οι νικητές θα βγουν με βάση το χρόνο τους.
 • Στους αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (photo finish).
 • Στα άλματα (μήκος] και στις ρίψεις θα γίνουν 3 προσπάθειες κατάταξης και οι (8) καλύτερες επιδόσεις θα συνεχίσουν για άλλες τρεις (3) προσπάθειες.
 • Στους αγώνες θα ισχύουν οι Κανονισμοί Στίβου του ΣΕΓΑΣ έκδοσης 2018-19.
 • Οι επιδόσεις που θα επιτευχθούν κατά την διάρκεια των αγώνων, θα υπολογισθούν ως όρια, για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τις Διεθνείς διοργανώσεις.
 • Τεχνικοί Υπεύθυνοι του αγώνα ορίζονται οι κ.κ. Ματάκης Στέφανος και Καλυβιώτης Ιωάννης.

ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΨΕΩΝ – ΥΨΗ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ:

ΑΝΔΡΩΝ: ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ: Βάρος οργάνου 800 gr.

400μ. ΕΜΠ.: Αριθμός Εμποδίων 10, Ύψος Εμποδίων 91 cm. Αποστάσεις Εμποδίων το πρώτο 45μ. από τη γραμμή αφετηρίας, τα υπόλοιπα 9 ανά 35μ. μεταξύ τους ενώ το τελευταίο απέχει 40μ. από τη γραμμή τερματισμού.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ: Βάρος οργάνου 600 gr.

400μ. ΕΜΠ.: Αριθμός Εμποδίων 10, Ύψος Εμποδίων 76 cm. Αποστάσεις Εμποδίων το πρώτο 45μ. από τη γραμμή αφετηρίας, τα υπόλοιπα 9 ανά 35μ. μεταξύ τους ενώ το τελευταίο απέχει 40μ. από τη γραμμή τερματισμού.

ΕΛΕΓΧΟΣ DOPING: Στους αγώνες θα γίνει έλεγχος DOPING από το ΕΣΚΑΝ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής στους συμμετέχοντες μετά από επικοινωνία με τον κ Πουλόπουλο Δημήτριο στο τηλ. 6974711317 ή στο e mail Dimitrpoulopoulos@gmail.com

Οι αποδείξεις έκδοσης εισιτηρίων μέσων μεταφοράς θα εκδίδονται στα στοιχεία:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ Σ, ΑΦΜ 090155528 Μαυρομιχάλη 93 ΔΟΥ Καλαμάτας.

Οι μετακινούμενοι με Ι.Χ. θα προσκομίζουν αποδείξεις διοδίων και καυσίμων και αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στην ΕΘΝΙΚΗ εάν είναι δυνατόν.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.