ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ 2021-ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ

Tuesday, 24 Nov, 2020

1/1

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 133 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΠΟΧΗ. ΤΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ 2021 ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ & ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥ.

Τα Παπαφλέσσεια στην κατηγορία Bronze Meeting της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας- Στις 22/5/2021 στην Καλαμάτα. Τα Παπαφλέσσεια στην κατηγορία Bronze Meeting της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας- Στις 22/5/2021 στην Καλαμάτααπό sport3652 Νοεμβρίου 2020, Τα Παπαφλέσσεια στην κατηγορία Bronze Meeting της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας- Στις 22/5/2021 στην Καλαμάτα Τα Παπαφλέσσεια ξαναβρίσκουν τον διεθνή τους χαρακτήρα καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου τα ενέταξε στην κατηγορία Continental Bronze Tour!

H ιστορική διοργάνωση του Μεσσηνιακού προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2021. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχοντας προηγουμένως προχωρήσει σε τηλεργασία με τις ομοσπονδίες μέλη της, ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς.

Σύμφωνα με αυτό η χώρα μας έχει τέσσερα μίτινγκ στη σειρά αγώνων Continental Tour, στα οποία αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η αρχή θα γίνει με το Athens Street Pole Vault (Bronze Special) το οποίο θα γίνει στις 19 Μαΐου του 2021, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στις 22 του ίδιου μήνα στην Καλαμάτα και τα Παπαφλέσσεια τα οποία εντάχθηκαν στην κατηγορία Bronze Meeting.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα Βενιζέλεια– Χανιά, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 30 Μαΐου. Στις 2 Ιουνίου του 2021 θα γίνει το Filothei Women Gala, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Silver Special.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.