ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ

Thursday, 02 Dec, 2021

1/2
     Ξεκίνησε σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2021 το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο παλαιότερο ελληνικό γήπεδο ποδοσφαίρου. Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου και με την συνέχιση των υπολοίπων μέσα στο 2022, ο ιστορικός χώρος θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει τα κυριότερα σήμερα αθλήματα και ποικίλες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και διεθνή τουρνουά ακαδημιών Ποδοσφαίρου.
    Κατ’ αυτόν το τρόπο ο αρχαιότερος, εν ζωή, αθλητικός ελληνικός Σύλλογος κάνει άλμα προς το μέλλον και θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής να γυμναστούν σε ένα ανακαινισμένο στάδιο στο κέντρο σχεδόν της πόλεως, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο με την ιστορία της Καλαμάτας και την πρόοδο του Ελληνικού αθλητικού κινήματος.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους ονειρεύτηκαν, σχεδίασαν και αποφάσισαν να δώσουν στην κοινωνία ένα ακόμη αθλητικό έργο, ιδιαίτερα δε στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.-

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.