ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ.ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Friday, 30 Sep, 2022

1/2
                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      Συνολικά 40 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές (AED) παρέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου σε εκπροσώπους πρωτοβάθμιων ΟΤΑ, φορέων, αθλητικών σωματείων και αστυνομικών διευθύνσεων από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες.
   Όπως σημείωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Υγείας Αγγελου Χρονά και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσου Γκιολή, η κίνηση αυτή της Περιφέρειας γίνεται στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών δημόσιας υγείας
   Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ.κ. Στασινόπουλος και Χριστόπουλος, μετέβησαν στην Τρίπολη για την παραλαβή του Απινιδωτή. Ο παραληφθείς Απινιδωτής θα τοποθετηθεί στο γήπεδο Μεσσηνιακού και ήδη έχει προγραμματισθεί για την 9/10/2022, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, εκπαιδευτική ημερίδα για τους Προπονητές και Μέλη των τμημάτων ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν έκτακτα περιστατικά Υγείας.
    Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
                       ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Ο σχολιασμός έχει κλείσει. Εάν θέλετε να συζητησετε περαιτέρω περί αυτής της ανάρτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.